2024: Het begin van Zoet & Vrij Patisserie; jouw partner voor gluten en/of lactosevrije patisserie.

Bedankt! Wat een start!

2024: Het jaar waarin mijn droom werkelijkheid werd!

Wat begon als een sprong in het diepe, werd werkelijkheid met de oprichting van Zoet & Vrij Patisserie. Als patissier voelde ik al te vaak de teleurstelling van mensen die vanwege een gluten- of lactose-intolerantie niet konden genieten van lekkere patisserie. Dat moest anders. Mijn missie? Iedereen laten genieten van heerlijke, zorgeloze zoetigheden – van koekjes en gebak tot prachtige (gepersonaliseerde) taarten.

 

Het afgelopen maanden waren een avontuur dat mijn verwachtingen overtrof:
✨ Meer bestellingen geleverd dan ik had durven dromen.
✨ Ontelbare hartverwarmende, positieve reacties ontvangen.
✨ Een stand mogen bemannen op het Dickens Festijn in Drunen.
✨ En… de lancering van mijn eigen website!

Zoet & Vrij in 2025

2025 wordt het jaar van groei en verbinding. Ik blijf leren, vernieuwen en uitbreiden, want ik wil nóg meer mensen bereiken die leven met gluten- en/of lactose-intolerantie.

Ben jij op zoek naar iets zoets waar je écht zorgeloos van kunt genieten? Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@zoetenvrij.nl. Samen maken we jouw zoete wensen waar!

Voor nu wil ik iedereen bedanken voor de steun in 2024. Ik wens jullie een fantastische jaarwisseling en een Zoet & Vrij 2025! 🎉

Gerelateerde Berichten